Статистики

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Статистики за страници
Статии2.900
Страници
(Сите страници на викито, вклучувајќи разговорни страници, пренасочувања итн.)
7.264
Подигнати податотеки4
Статистики на уредувања
Број на уредувања од започнувањето на Wikisource18.724
Просечен број на уредувања по страница2,58
Статистики за корисници
Зачленети корисници (список на членови)2.966
Активни корисници (список на членови)
(Корисници кои имаат извршено некое дејство во претходните 30 дена)
3
Ботови (список на членови)6
Администратори (список на членови)2
Администратори на посредникот (список на членови)0
Бирократи (список на членови)0
Надзорници (список на членови)0
Создавачи на сметки (список на членови)0
Увoзници (список на членови)0
Прекувики-увoзници (список на членови)0
Исклучоци од IP-блокирање (список на членови)0
Скривачи (список на членови)0
Проверувачи (список на членови)0
Потврдени корисници (список на членови)0
Други статистики
Зборови во сите содржински страници1.111.433